Vanwege zwangerschapsverlof per eind juni 2019, neem ik op korte termijn alleen cliënten aan die aan een klein aantal gesprekken genoeg denken te hebben. 

Voor overige aanmeldingen geldt dat ik per november 2019 weer ruimte verwacht te hebben (zowel EFT relatietherapie als individuele therapie). Je kunt je hier al wel nu voor aanmelden! (update 09-04-2019)

In de meivakantie is de praktijk gesloten. 

LET OP: Ik werk bewust zonder contracten met zorgverzekeraars. Lees alsjeblieft eerst de informatie bij "Tarieven en Vergoeding" voordat je je aanmeldt!Aanmeldingsformulier

Vul alsjeblieft onderstaand aanmeldingsformulier in. Ik neem dan binnen 3 werkdagen contact met je op.

Indien je zeker wilt weten dat je privacy 100% gewaarborgd is, kan je er ook voor kiezen om mij een email te sturen (info@burgerpsychotherapie.nl) met slechts een verzoek om contact/aanmelding. Ik zal dan via een beveiligde mailverbinding contact met je opnemen. 

 

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).